onsdag 12. september 2012

Vi leker ikke pappapermisjon

Vi bare leker. 

I alle fall på dager som det her. Lille store Jonatan har fått det for seg at å sove om nettene er for kjedelig for en spretten krabat som han selv. Så han våkner - ofte - og vrir seg rundt, spretter opp og smiler først, så skriker når han innser at vi vil sove. Kanskje er det fordi rutinene hans skeiet helt ut etter et par dager feber forrige uke pluss en helgeferie til Oslo. Kanskje er det en fase. Uansett er det litt slitsomt for mamsen og papsen. 

Ikke så slitsomt at det er plagsomt. Bare så slitsomt at pappapermisjonsdagene ikke blir brukt på husarbeid. Heller på lek. Og det er jo ganske greit. Det er jo derfor vi har foreldrapermisjon, for å henge med kidden. Så det gjør Jonatanogpappa i dag. Leker. Bortsett fra nå, når Jompis sover (artigere å sove på dagtid).


 Jonatan og statsministeren (ryggen lengst til høyre).

På mandag fikk vi klemt inn en NUaksjon mellom all lekingen. Jonatan fikk hilse på statsministeren. Stas! Selv om vi ikke er begeistet for hans politikk, så er jo alternativet verre, om man skal tenke sånn. (det må vi tenke litt på). Uansett, vi aksjonerte mot den syke mengden biler som daglig passerer sentrum. Og for syklistene.



Vinneren av hønenavnekonkurransen blir annonsert snart!



4 kommentarer:

  1. endelig et nytt blogginnlegg, juhu! kanskje va det her et tegn på at jonatan blir statsminister når han blir stor!

    SvarSlett
  2. Svar
    1. Verdens beste Jonatan! Hilsen mormor

      Slett
  3. jeg vil bare si at jeg har plukket plommer til dere å, jeg kommer innom med de i morgen. jeg tror det blir mellom fire og fem en gang, men jeg er ikke helt sikker :)

    SvarSlett