tirsdag 26. juni 2012

Siden sist!

Ojojojoj. Nå har hverken Jonatan eller pappa blogget på lenge. Beklager det, alle trofaste lesere. Det har vært travelt skjønner dere: masse fint vær, mye aktivitet og livsnyting på høyt gir. Vi har sett EM, badet (ikke Jonatan da), vært på båttur, feiret st.hans, fisket, solet oss, krabbet, lekt, ledd, levd. Bloggingen har liksom blitt satt i andre rekke. Uprofesjonelt, men uungåelig. Uansett:

Nå er vi tilbake! Både Jonatan og pappa. Med gjesteopptredener av tante Elin og mamma Live. Vi skal rekapitulere litt de foregående dagers hendelser.



På St.Hansaften var vi på båttur med nordlandsbåten Vågar. Strålende vær, fornøyd baby og god stemning over hele linja. 


Vi stoppet på Skrova og kjøpte is. Jonatan snek seg til en smak. Han ble gærn. Det blir lenge til neste gang, for å si det sånn.

Jonatan fikk kose seg med et tau i stedet. 

 Også har mamma pyntet seg med masse neglelakk. Jompas interesse blir mammas frustrasjon.

Også har vi prøvd å blogge. 




I dag har vi vært på fisketur med meis. Den turen vi planla, men ikke fikk gjennomført tidligere i sommer. Nå fikk vi gjennomført den, og det var en stor suksess. Vi var spente på forhånd hvordan Jompa ville takle å sitte i meis i ganske krevende terreng over tid. Han storkoste seg, så nå vet vi at han kan være med på sirka alt. Været var ok fint. Det ble ingen fisk, men stor glede. Mamma, tante Elin og pappa drakk kaffe og Jonatan lekte. Det var artiarti arti.

Jonatanogpappa

Tante Elin med bæremeis, Jompa og mamsen.

Pappa gjør klar fiskestanga, mamma og Jonatan leker.

Tante Elin, Jompa og mamsen fant roen.


Pappa fant ikke fisken.


OK. Nå er pappa utslitt. I morgen er det tilbake på jobb, så nå må natta komme. Sov godt alle trofaste lesere! Det gjør Jonatan og snart pappa.










4 kommentarer:

  1. Endelig! Har savnet å høre fra dere. Av alt dere har gjort, fristet båtturen på St.Hans aller mest! Masse flotte bilder.

    SvarSlett
  2. Rekker vi å treffe dere??? Vi kommer til Svolvær på lørdag kveld...

    SvarSlett
  3. Nei:( akkurat ikke. Vi drar på fredag..

    SvarSlett
  4. Herlig!! Enig med Jorid, St.Hans hørtes nydelig ut! Og bra med bilder!! Nyt sommeren!

    SvarSlett