lørdag 11. august 2012

Hjemme på Bakklandet

Grått vær, brostein, rotet leilighet. Det er herlig å være hjemme! Etter en laaaang ferie kan vi igjen slå oss skikkelig til ro og komme inn i en slags rytme. Bloggrytme, døgnrytme, permisjonsrytme. Det føles bra. Hele familien har høye forhåpninger til sensommeren og høsten og vinteren og alt som kommer. Værmeldingen sier hetebølge neste uke, Jonatan er i toppform, mamma skal bli student og pappa skal ha pappapermisjon (og blogge masse). 

Jonatan og mamma koser seg på bakklandet!

I dag har vi -mellom utpakking, rydding, leking, spising og soving- vært på Bakklandsdagene og sett på konsert og politisk debatt om Bakklandets framtid. <<<JA TIL BILFRITT BAKKLANDET!>>> 

Også har mamsen bakt brød og hatt barnematfabrikk (det skal jegogjonatan blogge om i morgenwoopwoop).


Pappa tar bilde av pappaogmamma <3

Jonatan tar bilde av Jonatan <3

Vi har nesten pakket ut og fått ordning hjemme. Jonatan begynner å bli varm i trøya. Han sovner i sin egen seng, krabber rundt og har vel snart vendt seg til Trondheim. I sommer måtte han først venne seg til Lofoten, så Trondheim igjen, så Sørlandet, så Oslo. Han har ikke virket så affisert, men mamma og pappa har måttet ordne mange stellebord og den første natta på nytt sted er ikke alltid akkurat avslappende. Ja, det blir godt å være hjemme leeeeeeeeeenge.

Yo, sier Jompa.



Ferien er på en måte over. Det kommer vel an på hvordan man definerer foreldrepermisjon. Jonatanogpappas plan er at pappapermisjontia skal være artigere og mer produktiv enn ferien. Vi har trua, har du?

3 kommentarer:

  1. Godt at dokker e tilbake på bloggen :)Vi har savna dokker!
    www.livetmedsigne.blogspot.no

    SvarSlett
  2. Godt å høre! Dokker har vært mye flinkar i sommer. Dokker e generelt vældig flink:)

    SvarSlett