onsdag 1. august 2012

Sommer III

Bloggsommeren ble en fiasko - kosesommeren en suksess. For å prøve å overbevise deg (du flotte leser) om at det er på tide å øke frekvensen på bloggsjekkinga, har dette inlegget en masse ekstra store bilder. STOR STAS. 

Jonatanogpappa er hedonister.


Jonatan og mamma er båtfolk.

Vi har ikke bekymret oss for noen ting i hele sommer. Det er oppsumeringen. Det er det beste med å reise bort. Lite internett, dårlig dekning, ingen post. Frihet er muligheten til å velge utilgjengelighet. I sommer har vi hatt fri og vært fri. Fra morgen til kveld har vi dyrket oss selv. Ja, det har vært en navlebeskuende tid: Nei, vi har ikke dårlig samvittighet. (Resten av året skal vi være solidariske).

Aktivitetssommeren 2012. Fisket makrell (piiiir som man sier sør i landet), vi har blitt besøkt, Jonatan har lekt masse, familien har blitt intervjuet av Klassekampen (to-siders oppslag). Vi har kost oss!


Jompa liker fisk.


Veldig godt! (Godt grep har han óg)


Blant andre har Ingeborg vært på playdate med Jonatan.


 Posør med nye solbriller (fått i sjumånedersgave av tante Elin).


Stødig som et fjell.


Jonatanogpappa.blogspot.com presenterer: Meisaktiviteter for store og små!


Dansing med meis.


Crokett (hvordan staver man det? svar i kommentarfeltet PLEASE) med meis. 


Familieportrettet som var i Klassekampen, tatt av Monica Larsen. Vi ble intervjuet i sommerserien Det store spranget. Familien er fornøyd med oppslaget:))))))


Det et omtrent en uke til vi reiser fra Sørlandet. Vi skal innom Oslo en tur for å være en dag på Øya (Mammas bursdag skal feires). Så hjem til Trondheim. Før alt det, skal vi til Arendal på lørdag for å være med på miljøfestivalen til Natur og Ungdom, Miljøagentene og Naturvernforbundet. Det blir artiartig.

Sommerens idyll nærmer seg slutten. Kun for å bli overtatt av sensommer- og høstidyll. Så vi fortviler ikke. Faktisk aldri. Livet går flott, alt er i utvikling, Jonatan blir større og flinkere til alt, pappa lærer hver dag og hele familien gleder seg til tiden som kommer.



Vi håper det går fint med deg også!

5 kommentarer:

  1. dette var altså en sykt fin blogg! jonatan er jo verdens søteste. jeg skal følge med på den. gleder meg til mer!

    SvarSlett
  2. Herregud, så flott! Man kan skrive krokket eller om man er litt fin på det, croquet. Det betyr faktisk krokkjepp :)

    SvarSlett
  3. Dette var et etterlengtet innlegg! Veldig flott!

    SvarSlett
  4. dere er saa fine!! blir glad av aa lese at dere har nytt/nyter sommeren! gleder meg maaaasse til aa se dere til hoesten!!
    har dere bilder av avisinnlegget??

    SvarSlett