tirsdag 21. august 2012

Jonatan med en tann

I går feiret vi at Jonatan ble 8 måneder. Under feiringa oppdaget vi lille Jompas første tann. 8 måneder og en tann. For en dag! 

Først dro vi på blåbærtur. Litt over klokken 0800 hoppet vi på trikken opp mot marka. Så fulgte vi en grusvei innover til vi fant blåbær - masse blåbær.

Først fant mamma to kyr


Så begynte bærplukkinga

Jonatan speidet etter bær, pappa plukket.

En smashing tur!


Etter blåbærturen feiret vi med mormor, morfar, onkel Even og tante Hanne og sitronkake og havregrøt.

Flott og fornøyd Jonatan, smilende og selskapelige gjester. 

Jonatan ble skikkelig gira etter bursdagsfesten. Kanskje fordi han merket at vi endelig oppdaget hans første tann. Kanskje fordi det var en festlig dag. I alle fall, det tok en stund før han sovnet. Hver gang Pappa Blund skulle sjekke søvnforholdene, hadde Jompa reist seg opp i sprinkelsenga, smilende med et forventningsfult blikk mot døra. 

Etter at han endelig sovna, kunne de stolte foreldre til en 8 måneder gammel Jonatan-med-en-tann, renske bær og snakke om hvor vidunderlig Jompa er. 


Ja, så var det de derre oppskriftene. De kommer! Beklager virkelig at ting tar så lang tid. Forbedringspotensialet er stort! Det er forsåvidt bedre enn hvis det ikke hadde vært noe forbedringspotensial, eller? Uansett. oppskrifter og sånt kommer. Kan forsåvidt meddele at surdeigen jeg startet, lever i beste velgående. 

Glad og fornøyd.

SNAKKES!


3 kommentarer:

  1. ALT for mange fine ting på en gang! Den første tanna, blåbær, kyr og fest! Det e lite av det her i København, så æ skulla virkelig ønska æ va i Trondheim og feira verdens fineste tann og verdens beste blåbær (forøvrig får man kun kjøpt kjip blåbær som e hvit inni her..)!

    ps, dåkker e søt!

    SvarSlett
  2. fin familie! kanskje norges peneste. hilsen nora og nora.

    SvarSlett
  3. lykke til med surdeigen, Bjørnar! spennende!

    SvarSlett