lørdag 19. mai 2012

Pimp my ride

Tre ting. Babymatlaging, villstyringvedstellebordet og nyvogn.

Jonatan og pappa har det om dagen veldig bra. Jompa spiser, smiler og snakker. Pappa passer barn, jobber og slapper av.  Mamma har det også veldig bra. Hun strikker, snakker og styrer på kjøkkenet. Hennes siste lidenskap er selvlagd nedfryst babymat. Nam! (kanskje kan hun gjesteblogge en gang om hvordan hun gjør det, eller om strikking..)

Se, hun fryser most gulrot, pastinakk og søtpotet i isbitform!


Jompa har utviklet seg til å bli litt av en villstyring. Han ligger bare på rygg etter egen vilje og gidder nesten aldri ligge stille når han skal stelles. Det er som om han hopper opp og snur seg rundt i lufta det går så syyykt fort. Ganske artig ofte, men til tider også frustrerende.

Jonatan rører seg så fort at det er umulig å ta skarpe bilder

I dag har vi vært på ei babysjappe og investert i utstyr til den nye vogna. Vi har kjøpt en rød koppholder, noen grønnlige elefanter og et shvart regntrekk. Vips var det ikke så ille å bytte vogn likevel.

Jonatan sover som en baby i nyvogna


Skål!




1 kommentar:

  1. Vel, det er mormor som skriver men synes at innleggene fortjener en kommentar! Babytida går så fort, det er slitsomt år det står på men vips! så er den ugjenkallelig forbi. Det er så fint å se at dere tar dere tid til å kose og ha det hyggelig.

    SvarSlett