torsdag 10. mai 2012

Sol ute, inne, i hjertet og i sinnet

Nok en dag med sol. I dag spiste vi middagen ute. Jompa ble kjempeglad da han fikk en av sine tre favorittmiddager, hirsegrøt med bannan. Most avokado og most pottetoggullrot er hans andre to favorittmiddager. Av tre utprøvde middager sitter vi igjen med bare favoritter. Ikke verst.


Ingen bilder tatt i dag, så dere får se hvilken tilstand Jonatan og pappa var i tidlig 2. juledag (Jompa 6 dager)



I dag jubler hele familien for at foreldrepermisjonen har blitt tredelt: 12 uker til mor, 12 uker til far og resten valgfritt. Ikke verst. Andre politiske saker familien støtter: JA til et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja! og Bilfritt Nedre Bakklandet!

<3

2 kommentarer:

  1. Dere er så fine! Og jeg blir så glad av å se og lese om en far som virkelig tar tak! Det er litt for få av de her i Bolivia...

    Og som en fun (men kanskje ikke så morsom) fact, i Bolivia er foreldrepermisjonen tre måneder. Tre måneder til mor. Som regel to-tre uker før fødsel og resten etter. Nå nylig, sammen med årets nye lover og regler har det blitt gitt tre dager til far etter fødsel. Jeg jubler, men snakket med vertspappa, som var forbannet over den nye regelen. Her poppes det nemlig ut barn i ny og ne, og se for dere da, for et tap det blir for forretningslivet. Og uansett kommer de bare til å bruke dagene til å drikke seg fulle. Så sånn er det.
    Min mening er riktignok at man heller må prøve å endre på vaner og normer, enn å forbanne seg over regler som faktisk er bedre enn det de var.

    SvarSlett
  2. Stå på, dere er flottest!

    SvarSlett